project

slider_bg_3
DBV Nederland BV
De specialist in vloersystemen.
slider_bg_3
Vakkundig, Flexibel en Innovatief.

Over ons

DBV Nederland BV is een innovatief, vakkundig en flexibel bedrijf, gevestigd in Vught. Met onze opgebouwde vakkennis en ruim 10 jaar ervaring, zijn we dé specialist in vloersystemen. Met een scala aan diensten, een vakkundig team en flexibele instelling, zijn we de ideale partner voor onze opdrachtgevers. We verzorgen vloeren in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in samenwerking met bouwbedrijven, aannemers en architecten. Tevens werken we rechtstreeks voor zakelijke klanten of particulieren.
DBV Nederland BV staat in alle condities zijn mannetje door 10 jaar ervaring in de droogvloersystemen. We zijn uitsluitend gespecialiseerd in het leggen van droge vloersystemen op allerlei soorten ondergronden.

Wij leveren en monteren uitsluitend topproducten van de merken:

  • Xella Fermacell vloerelementen
  • Knauf Vidifloor vloerelementen
  • Gyproc Rigidur vloerelementen
  • Promat vloerelementen

 Bij de uitvoering van de verschillende vloerwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen. We hechten veel waarde aan efficiënte communicatie, goede planningen en een kwalitatieve uitvoering van onze projecten. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een professionele partner voor uw vloerwerkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?